17 липня о 13:00 у приміщенні конференц-залу ГРК «Дует Плюс» (м. Ужгород, вул. Кошицька, 6) відбудеться презентація підсумків Громадянської мережі ОПОРА  щодо роботи Верховної Ради України VII скликання «Верховна Рада: півроку після виборів».

ОПОРА презентуватиме аналіз обіцянок депутатів, обраних в одномандатних округах Закарпатської області. Окрім того, буде представлено законопроекти, ініційовані мажоритарниками, професійні досягнення депутатів і промахи, їхню відвідуваність засідань парламенту та профільного комітету.

Громадянська мережа презентує проміжні результати моніторингу роботи Верховної Ради України за півроку та експертного опитування щодо дієвості і незалежності законодавчої гілки влади. Дослідження здійснено з метою оцінки внутрішньо парламентських процесів, ролі Верховної Ради в суспільстві та системі державної влади, пріоритетних напрямків майбутньої діяльності парламенту та народних депутатів.

Запрошені до участі:

Василь Ковач, Народний депутат України, обраний за 68 одномандатним виборчим округом;

Віктор Балога, Народний депутат України, обраний за 69 одномандатним виборчим округом;

Михайло Ланьо, Народний депутат України, обраний за 70 одномандатним виборчим округом;

Павло Балога, Народний депутат України VIIскликання, обраний за 71 одномандатним виборчим округом;

Василь Петьовка, Народний депутат України, обраний за 72 одномандатним виборчим округом;

Іван Бушко, Народний депутат України, обраний за 73 одномандатним виборчим округом;

Запрошуємо відвідати захід представників засобів масової інформації, інститутів громадянського суспільства та інших зацікавлених у заході осіб.

 

Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.