Поліція Волноваського району відкрила кримінальне провадження щодо повідомлень про фальсифікацію виборчого процесу в територіальному виборчому окрузі №60. Про це повідомляє Волноваський відділ поліції.

«Сьогодні до Волноваського відділу поліції надійшла письмова заява від представника одного із кандидатів у Президенти України про те, що під час вивчення даних, оприлюднених на сайті Центральної виборчої комісії, він виявив різницю з інформацією, переданою територіальною виборчою комісією. Розбіжності були зафіксовані заявником одразу у 6 протоколах.

Наразі проводяться необхідні оперативні та слідчі дії в рамках кримінального провадження, відкритого за ст. 158 «Надання неправдивих відомостей до органу ведення Державного реєстру виборців або фальсифікація виборчих документів» Кримінального кодексу України», - йдеться на сайті.

Нагадаємо, Громадянська мережа ОПОРА опублікувала коментар щодо інформації про підозру фальсифікацій на окремих дільницях Донецької області. Йдеться про дільниці у виборчих округах №46 (Бахмут) та №60 (Волноваха).