Рекламні статті з ознаками можливого порушення законодавства продовжують виходити на шпальтах чернігівських газет, також з’являються листівки на рекламних стендах.

Зокрема однакові публікації на минулому тижні вийшли в двох чернігівських щотижневиках «Весть» та «Вісник Ч». Матеріали, промарковані відповідним чином (рубрика «Позиція»), стосуються двох кандидатів в Президенти: Володимира Зеленського та Анатолія Гриценко.

На тимчасових стендах для матеріалів передвиборної агітаціїв обласному центрі розміщуються переважно приватні та комерційні оголошення.

4ernihiv 2018 02 03 stend1

4ernihiv 2018 02 03 stend2

Виняток – щит біля Центрального ринку в Чернігові. Там невідомі особи наклеїли листівки з відсилкою до Радикальної партії.

4ernihiv 2018 02 03 Liashko4

А в місті Сновськ  спостерігач від ОПОРИ зафіксував таку ж листівку на зупинці громадського транспорту.

4ernihiv 2018 02 03 Liashko3

ОПОРА  звернулась за коментарем до місцевих осередків Радикальної партії.  Заступник голови обласної організації Сергій Крамаренко зазначив:

«Це звичайна провокація, наші опоненти використовують різні методи ведення кампанія, серед них і такі.» Дмитро Блауш, голова Чернігівської міської організації Радикальної партії: «Кожні вибори одне і теж саме і такі листівки – це лише початок, «квіточки». В понеділок ми звернемось до міського відділу поліції із заявою щодо цієї провокації».

             

Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)