Депутати Чернівецької міськради від фракції «Батьківщина» привітали з новорічними святами дітей на відкритті ялинки в районі Садгора м. Чернівці, а голова Герцаївської районної «Батьківщини», партійці-депутати районної ради та місцевих ОТГ  привітали з прийдешніми святами вихованців дитячих садочків у 9 селах Чернівецької області. Про це повідомляється на своїй сторінці в мережі Facebook «Батьківщина» Буковини.

18 грудня депутати Чернівецької міськради від фракції «Батьківщина» Олександр Пуршага та Любов Сорохан привітали з новорічними святами дітей на відкритті ялинки в районі Садгора.  Крім того, близько 250 пакунків з солодощами вручив їм депутат  Валерій Казимірович.

19.11.2018 bat na 1

19 грудня голова Герцаївської районної «Батьківщини» Петро Георгіу, партійці-депутати районної ради та місцевих ОТГ об’їхали 9 сіл району, в кожному з яких привітали з прийдешніми святами вихованців дитячих садочків.

«Батьківщинівці» відвідали дошкільні виховні заклади у селах Тернавка, Куликівка, Дяківці, Лунка, Молниця, Горбове, Радгоспівка-Вама, Велика і Мала Буда. Солодкі подарунки отримали 400 дітей.

19 12 2018 bat na

Як зазначає радниця з юридичних питань Громадянської мережі ОПОРАнаразі не можна говорити про жодне порушення законодавства, проте активізація представників партій у сфері благодійності напередодні виборчого процесу може сприяти нерівній інформаційній присутності учасників виборчого процесу, що може спричинити порушення принципу рівних можливостей. 

ОПОРА нагадує, що офіційно виборча кампанія розпочнеться 31 грудня, а самі вибори Президента України відбудуться 31 березня 2019 року.

У період виборчої кампанії відповідно до частини 6 статті 64 Закону України «Про вибори Президента України»: «Забороняється проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям грошей чи безоплатно або на пільгових умовах товарів, послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерей. Така передвиборна агітація або надання виборцям грошей чи безоплатно або на пільгових умовах товарів, послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерей, що супроводжується закликами або пропозиціями голосувати чи не голосувати за певного кандидата або згадуванням його імені, вважається підкупом виборців, зазначеним у пункті 1 частини третьої статті 56 цього Закону».

 

Веб-сайт| Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора #деБілик)