Благодійний фонд депутата Херсонської обласної ради Ігоря Колихаєва у місті Нова Каховка дарує учням районних навчальних закладів яблука. Про це повідомляють спостерігачі ОПОРИ.

“Яблунева” акція розпочалася на початку листопада. 6 листопада Благодійний фонд Ігоря Колихаєва пригостив фруктами вихованців навчально-реабілітаційного центру у місті районного значення Таврійськ. 15 листопада 100 кілограм яблук разом з 24  партами отримали учні Новокаховського техніко-економічного ліцею. 22 листопада яблука від Благодійного фонду отримали діти в Великоолександрівському закладі дошкільної освіти  №2.

24.11.2018 jablunevi bum224.11.2018 jablunevi bum3

Благодійний фонд Ігоря Колихаєва у м.Нова Каховка інформує про свої заходи на сторінці в Facebook.  

24.11.2018 jablunevi bum4

Депутат від імені свого фонду бере участь в багатьох заходах в районах, які входять до 184-го одномандатного виборчого округу.

Зазначимо, що у 2015 році Ігор Колихаєв був обраний депутатом Херсонської обласної ради від “Блоку Петра Порошенко “Солідарність”.

Як зазначає радниця з юридичних питань Громадянської мережі ОПОРА Ольга Коцюруба, діяльність благодійних фондів не підпадає під дію виборчого законодавства.

“Саме тому доволі поширеною схемою прихованого підкупу виборців є діяльність благодійних фондів. Виборча кампанія ще не розпочалася проте діяльність благодійних фондів з чіткою прив’язкою до імені кандидата вже запущена, таким чином можна прогнозувати, що фонд активно діятиме і в межах виборчого процесу”.

Веб-сайт|Фейсбук |Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)