Серед новозатверджених кандидатів в народні депутати три Краснови, два Момоти, заступниця мера Єпіфанцева та кілька мешканців інших областей.

17 червня на черговому засіданні ЦВК Постановою № 209 зареєструвала 29 нових кандидатів на посаду народного депутата від одномандатного мажоритарного виборчого округу № 27. Нагадуємо, що раніше вже було зареєстровано 22 кандидати. Як передає спостерігач Громадянської мережі ОПОРА Андрій Савчук, заступниця голови ЦВК Жанна Усенко-Чорна окремо відзначила реєстрацію "Краснових", зокрема Краснова Загіда Володимирович та Краснова Загіда Станіславовича. За її словами, вона отримала відповідь на звернення від Державної міграційної служби, де повідомили, що зазначені особи отримали паспорти 11 червня 2016 року. До того, вони змінювали ім'я та прізвище на Дарт Вейдер. Жанна Усенко-Чорна вбачає у цьому перешкоджання вільному волевиявленню (ч. 1 Ст. 6 ЗУ «Про вибори народних депутатів України»). Вона зазначила, що хоч ЦВК і повинно зареєструвати цих кандидатів, але в майбутньому варто звертатись до правоохоронних органів щодо "створення штучних клонів, яка стала де-факто професійною діяльністю окремих осіб". Зауважимо, Краснов Загід Геннадійович став першим офіційно зареєстрованим кандидатом в народні депутати, з його попередньою політичною діяльністю можна ознайомитись на сайті ОПОРИ.

Алсуфєв Олексій Віталійович, 32 роки. Менеджер з питань регіонального розвитку ТОВ «Ком-Фор». Безпартійний. Самовисування.

Балахнін Анатолій Юрійович, 44 роки. Фізична особа – підприємець. У 2015 році подавався головою ДВК від кандидата на посаду міського голови Бориса Філатова. Безпартійний. Самовисування.

Білошицький Руслан Володимирович, 40 років. Засновник «Федерації Флорболу Дніпропетровської області». Фізична особа – підприємець. Безпартійний. Самовисування.

Більцан Костянтин Миколайович, 34 роки. У 2015 році балотувався до Дніпропетровської міської ради від ПП «Відродження». Директор «Спец Монтаж Мережа», старший партнер ТОВ «Юридична фірма «Більцан і партнери», директор ТОВ «ВІРАТРЕЙДИНГ». Безпартійний. Самовисування.

Бондаренко Віталій Петрович, 50 років.  Пенсіонер, проживає в Одесі. Безпартійний. Самовисування.

Варчук Наталія Олексіївна, 43 роки. Тимчасово не працює. Безпартійна. Самовисування.

Горб Дмитро Федорович, 36 років. Тимчасово не працює. Безпартійний. Самовисування.

Горб Тетяна Василівна, 37 років. Фізична особа – підприємець. Проживає у м. Ромни Сумської області. Безпартійна. Самовисування.

Євтушенко Юрій Вікторович, 42 роки. Помічник народного депутата VIII скликання  Олександра Кодола. Член ПП «ПРАВИЙ СЕКТОР». Суб’єкт висування – «ПРАВИЙ СЕКТОР».

Єпіфанцева Світлана Володимирівна, 43 роки. У 2014 році вже балотувалася до Верховної Ради по ВО № 27 та зайняла друге місце (18,52 % голосів), поступившись лише Борису Філатову. Очолювала Дніпропетровську міську організацію «Опозиційного блоку» та працювала у фонді Олександра Вілкула «Українська перспектива». На початку 2016 року Борис Філатов призначив Світлану Єпіфанцеву заступницею міського голови, після цієї події з фракції «Опозиційного блоку» Дніпропетровської міської ради вийшло дев’ять депутатів, в результаті чого була утворена більшість. Безпартійна. Самовисування.

Іванов Василь Дмитрович, 64 роки. Пенсіонер. Безпартійний. Самовисування.

Краснов Вячеслав Ігорович, 23 роки. Проживає в м. Кривий Ріг. Безпартійний. Самовисування.

Краснов Загід Володимирович, 37 років. Проживає в м. Києві. Безпартійний. Самовисування.

Каснов Загід Станіславович, 35 років. Проживає в м. Києві. Безпартійний. Самовисування.

Кузнєцов Олександр Генрихович, 56 років. 2002 році балотувався до Верховної Ради України по ВО № 26 (м. Дніпропетровськ) від Блоку «Єдність». На Президентських виборах 2004 року був довіреною особою кандидата Віктора Ющенка, проте, 25 грудня 2004 року, реєстрацію було скасовано. 2010 року балотувався до Дніпропетровської обласної ради від Партії «Громадська сила». 2014 року був кандидатом в народні депутати від Радикальної Партії Олега Ляшка по ВО № 40 (Дніпропетровська область). У 2015 році балотувався у Дніпропетровську обласну раду від ПП «Громадська сила». Суб’єкт висування – Патріотична Партія України.

Литвинова Яна Олегівна, 21 рік. Безпартійна. Самовисування.

Мироненко Олександр Євгенович, 25 років. У 2015 році балотувався до Жовтневої в м. Дніпропетровську ради від ПП «Громадська сила». Безпартійний. Самовисування.

Момот Олександр Вадимович, 24 роки. Водій, ТОВ "Алан-Електро". Безпартійний. Самовисування.

Момот Олександр Володимирович, 57 років. Тимчасово не працює, проживає в місті Кіровограді, Безпартійний. Самовисування.

Нєжнов Сергій Миколайович, 45 років. Фізична особа – підприємець. Безпартійний. Самовисування.

Руднєва Анна Олегівна, 25 років. Тимчасово не працює. Безпартійна. Самовисування.

Рульов Сергій Михайлович, 47 років. Виконавчий директор, ТОВ "Янтарне". У 2015 році балотувався до Дніпропетровської міської ради від ПП «САМОПОМІЧ». Суб’єкт висування – Політична партія "Об’єднання "САМОПОМІЧ".

Сірий Олександр Станіславович, 22 роки. У 2015 році балотувався до Жовтневої районної у м. Дніпропетровську ради. Тимчасово не працює. Безпартійний. Самовисування.

Сітніков Віталій Вадимович, 26 років. Колишній керівник КП «Адміністративно-технічне управління» Дніпропетровської міської ради. 2015 році балотувався до Дніпропетровської міської ради та Красногвардійської в м. Дніпропетровську ради від ПП «Наш Край». Тимчасово не працює. Безпартійний. Самовисування.

Соловйова Анна Олександрівна, 29 років. Спеціаліст відділу з питань реклами Дніпровської міської ради. 2015 році балотувалась до Дніпропетровської міської ради та Індустріальної в м. Дніпропетровську ради від ПП «Громадська сила». Безпартійна. Самовисування.

Суменкова Галина Сергіївна, 46 років. Була помічником народних депутатів Андрія Шипко (ПП «Відродження») та Олега Кулініча (самовисуванець). У 2014 році була № 2 у списку Партії «Солідарність жінок України» на виборах до Верховної Ради. Цікаво що, Вікторія Шилова, була № 3 у виборчому списку. Голова Партії «Солідарність жінок України». Проживає в м. Києві.

Тютєрєва Вікторія Ігорівна, 21 рік. Помічниця ректора Придніпровської державної академії будівництва та архітектури, телеведуча «51 канал». Безпартійна. Самовисування.

Ульянова Таміла Володимирівна, 32 роки. У 2014 році – кандидат в народні депутати від ПП «Воля» по ВО № 26. Радник голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського (2014 рік). Помічниця народного депутата Андрія Немировського (VIIIскликання). Старший консультант Апарату ВРУ. Безпартійна. Самовисування.

Ябуров Сергій Опанасович, 44 роки. У 2007 році був уповноваженою особою Блоку ПП «Християнський блок» у ВО № 28. Фізична особа – підприємець. Безпартійний. Самовисування.

За коментарями звертайтеся:
Юлія Лисенко,
прес-секретар громадського спостереження
в Дніпропетровській області
тел. 050 100 88 91, [email protected]

(#вибори16; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за проміжними виборами до Верховної Ради 2016 року, які відбудуться 17 липня 2016 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.