28 квітня кандидат на посаду Президента України Ольга Богомолець завітала до Коломиї, Івано-Франківська область, де провела відкриту зустріч із громадськістю.

Під час зустрічі з коломиянами Ольга Богомолець представила свою довірену особу та керівника штабу в 89-му виборчому окрузі - Кульчицького Андрія Івановича.

Ольга Богомолець мала лише коротке привітальне слово і одразу попросила коломиян ставити їй запитання. Кандидата питали про передвиборчу програму, основні напрямки роботи, розвиток медицини, освіти, культури, як боротися з корупцією, розвиток бізнесу.

Відповідаючи на запитання виборців, Ольга Богомолець кілька разів наголошувала, що вона не є технічним кандидатом і не збирається зніматись ні на чию користь.

"Я є кандидатом від українського народу, і тільки за таким дорученням можу робити будь-які зміни", - зауважила Ольга Богомолець. Коломияни висловили пропозицію, щоб кандидата публічно підтримала Ліна Костенко, оскільки вони є друзями, на що Ольга Богомолець відповіла, що вона має нести відповідальність за себе і не має права користуватись довірою і авторитетом Ліни Костенко. "Я зобов'язана заслужити довіру власними силами", - сказала Богомолець.

Кандидат заявила, що не має що ховати від людей, працює з найкращими експертами, і що в її команді 95 відсотків волонтерів. Наприкінці зустрічі Богомолець запросила усіх охочих стати волонтерами і долучитися до роботи у її виборчому штабі.

За коментарями звертайтеся:

email: [email protected]

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. 

Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.