АНОНС

У понеділок, 12 грудня об 11:30 відбудеться прес-конференція Громадянської мережі ОПОРА про перебіг дня голосування на перших місцевих виборах в об’єднаних територіальних громадах 11 грудня. Захід відбудеться в Інформаційному агентстві «УНІАН» (м. Київ, вул. Хрещатик, 4).

Експерти ОПОРИ підведуть підсумки спостереження за днем голосування, до якого були залучені громадські спостерігачі у 41 громаді 13 регіонів України, де перші вибори були призначені на 11 грудня, проінформують про найтиповіші правопорушення та інциденти. Експерти проаналізують діяльність органів та установ, відповідальних за організацію виборів під час процесу голосування, підрахунку голосів та обробки інформації, повідомлять про останні події з потенційних «гарячих точок».

Незалежне спостереження ОПОРИ охоплювало всі етапи виборчого процесу, а також взаємодію із правоохоронними органами щодо попередження та виявлення виборчих порушень, збір та аналіз статистичної інформації про перші місцеві вибори у об’єднаних територіальних громадах.

Спікери заходу:

  • Ольга АЙВАЗОВСЬКА, координатор виборчих і парламентських програм Громадянської мережі ОПОРА;
  • Олександр КЛЮЖЕВ, аналітик Громадянської мережі ОПОРА.

Акредитація відбувається на місці за редакційними посвідченнями.

Для довідок: Яна Золотарьова, прес-секретар ОПОРИ, 063-459-23-55.

Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори16; #elect_ua; #opora; #опора)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за першими виборами в об’єднаних територіальних громадах, які відбудуться 11 та 18 грудня 2016 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.