На гарячу лінію ОПОРИ надійшло повідомлення, що по округу № 195 відбувається підкуп виборців від кандидата в депутати Володимира Зубика. Опорою написане звернення в міліцію.

Так, за повідомлення виборця (житель с. Воронинці), Микола Коваль, особа від кандидата В.Зубика,  видає по 300 гривень, а після виборів обіцяє ще по 600 за те, щоб виборець проголосував «за». Нині ця інформація не є підтвердженою.

Проте вдалося з’ясувати, що ця особа збирає копії паспортів жителів округу та обіцяє видати гроші у разі перемоги кандидата В. Зубика. Спостерігачем ОПОРИ написане звернення в міліцію для того, щоб вона перевірила імовірний факт підкупу на окрузі.

 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів. 
http://oporaua.ck.ua/ (регіональний сайт)