На двох агітаторів партії “Батьківщина” під час проведення акції “від дверей до дверей” було здійснено напад. Медична швидка надала допомогу, ведеться слідство.

Голова окружного штабу ВО «Батьківщина» Дяченко Валентина Трохимівна повідомила спостерігачу ОПОРИ, що на агітаторів, які працювали у виборчому окрузі №27 (Центр: місто Дніпропетровськ, Жовтневий район. ОВО включає: Жовтневий район, частина Кіровського, частина Самарського районів міста Дніпропетровська), під час кампанії «від дверей до дверей» було здійснено напад.

Двоє дівчат-агітаторів подзвонили у двері однієї з квартир багатоповерхівки на вул. Гусенко, щоб надати виборцям агітматеріали для ознайомлення. Мешканці квартири – чоловік та жінка, здійснили напад на представників “Батьківщини”. Одну з дівчат били кулаками та ногами, а іншій дістався ляпас та вона швидко зорієнтувалась і визвала міліцію та швидку допомогу.

Карета швидкої допомоги транспортувала одну з агітаторок в лікарню для надання медичної допомоги Керівник штабу В. Дяченко пообіцяла в подальшому інформувати нас про хід слідства.

 

За коментарями звертайтеся:
Анна Дзюра,
 прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Дніпропетровській обл.
+380969204820
 

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.

Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучається більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів. 

Website:http://oporaua.org/                                                                                                                         

Facebook: https://www.facebook.com/cn.opora                                             

Twitter:https://twitter.com/opora(@opora)

Website:http://www.oporadp.org

Facebook:https://www.facebook.com/oporadp