В Енергодарі Запорізької області з’явились білборди, на яких народний депутат Володимир Бандуров запевняє запоріжців: «Збережемо мир на запорізькій землі».

Зважаючи на те, що 17 вересня кандидат вже зареєструвався, то прослідковуємо передвиборчу агітацію без вихідних даних. Це є порушенням, адже, згідно з ч. 7 ст. 69 закону «Про вибори народних депутатів України»,«друковані матеріали передвиборної агітації повинні містити відомості про замовника цих матеріалів, установу, що здійснила друк, або вказівку, що друк здійснено з використанням обладнання, що належить партії, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальний за випуск».

2 bandurov

Цікаво, що, як повідомляють спостерігачі громадянської мережі ОПОРА, мешканці Енергодару вирішили відреагувати на такий піар народного депутата. Вони наліпили на банери наліпку, де написано: «Бандуров, ты начал эту войну».

Нагадаємо, що Володимир Бандуров став народним депутатом від «Партії Регіонів» у 2012-му році по 79-му округу. Цей округ охоплює такі райони Запорізької області, як Василівський, Оріхівський, Великобілозірський, Кам’янко-Дніпровський та місто Енергодар. На виборах 2014-го рокі Бандуров вже зареєструвався 17 вересня та балотується як самовисуванець. В 2012-му році політик здобув  55% голосів виборців і випередив представника КПУ - Володимира Величка, за якого проголосувало 19%, а з фракції Партії регіонів вийшов лише 12 серпня цього року.

2 bandurov

За коментарями звертайтесь:
Юлія Кривенко, прес-секретар
099 276 97 38
 
Катерина Коротченко, координатор виборчих програм ОПОРИ у Запорізькій області
380505006577
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.