На спеціальній виборчій дільниці в Ужгороді, яка знаходиться у Закарпатському обласному протипухлинному центрі, до списків виборців включені всього 8 осіб, із них станом на 13:00 проголосували вже п’ятеро осіб. На іншій спеціальній дільниці - у Закарпатському обласному медичному центрі психічного здоров’я та медицини залежностей всього до списку виборців включені 16 виборців, із них станом на 12:00 проголосували 10 виборців. Про це повідомляють спостерігачі ОПОРИ з місця події.

Станом на 13:00 на спеціальній виборчій дільниці №210775, що у протипухлинному центрі, із 8 виборців, які включені до списків, проголосували 5 людей, серед них 4 - члени цієї ДВК. 

На спеціальній виборчій дільниці, що у центрі психічного здоров’я та медицини залежностей всього до списку виборців включені 16 осіб. Із них станом на 12:00 проголосували 10 осіб, серед яких - 7 членів ДВК.

Довідково: Спостереження ОПОРИ спрямоване на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, сприяння чесним та вільним виборам, попередження порушень. Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за черговими місцевими виборами, які відбудуться 25 жовтня. До спостереження залучено 188 спостерігачів по всій країні, а в день голосування до них долучаться короткотермінові спостерігачі. Крім того, ОПОРА також моніторить використання бюджетних ресурсів у цілях непрямої агітації, а громадські омбудсмени досліджують вільний доступ до виборчих дільниць та захищають виборчі права громадян.

 Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)