У Дніпрі станом на 29 жовтня пораховано трохи більше половини голосів виборців. Кам'янська міська ТВК зобов’язала районну ТВК зробити повторний перерахунок голосів. У Новомосковську та Павлограді підбили підсумки голосування. 

За словами члена Дніпровської ТВК Андрія Гусака, станом на 16:30 29 жовтня, ТВК обробила протоколи 268 дільниць з 425. Станом на 22:00 були прийняті протоколи 300 ДВК. В Центральній районній у місті Дніпрі залишилася одна ДВК на перерахунок, оголошена перерва до вечора 30 жовтня. До Амур-Нижньодніпровської районної у місті ТВК, де тривав перерахунок трьох ДВК, 28 жовтня приїхав народний депутат Максим Бужанський.

Кандидат у депутати до Кам'янської міської ради від партії «Пропозиція» Євген Мірошниченко поскаржився на те, що при проведенні повторного підрахунку члени Заводської районної в місті Кам'янське ТВК не відкривали всі пакунки з виборчою документацією та не рахували всі бюлетені. Тож було вирішено скасувати рішення Заводської районної в місті Кам'янське ТВК про врахування відомостей протоколу про повторний підрахунок голосів виборців. Комісію зобов’язали провести повторний перерахунок голосів на сімох виборчих дільницях. 

Олег Барков, кандидат у депутати до Кам'янської міської ради від партії «Пропозиція»,  прокоментував ОПОРІ це рішення. «Ми не маємо претензій до цифр у протоколах, лише хочемо,  щоб перерахунок був проведений згідно норм Виборчого кодексу», - сказав Олег Барков.

«Члени міської ТВК не були присутні на засіданні Заводської районної ТВК, тому не можемо коментувати їхню роботу. Щодо скарги кандидата, то комісія розглянула її винесла рішення згідно Закону. Перерахунок повинен проводитись згідно Виборчого кодексу і без виключень», - прокоментувала ОПОРІ голова Кам'янської ТВК Ганна Торішня.

Криворізька міська ТВК продовжує приймати виборчу документацію. Станом на 16:00 29 жовтня повністю прийняті виборчі документи у 213 ДВК з 294, на уточнення відправлені 53 ДВК. Основні проблеми: переплутані документи (до міської ТВК привозять ті, що мають здавати до районної ТВК), неправильно упакована виборча документація, незапечатані сек’юр-пакети, незначні порушення цілісності коробки (пломби цілі), неправильне внесення цифр до протоколу, брак поліграфії (неправильна кількість бюлетенів), відсутність бюлетенів, ксерокопії замість оригіналу протоколів. Щодо дільниці №121666 має відбутись повторний підрахунок голосів. Причина – відсутність підписів членів комісії і печаток на пакетах із виборчою документацією.

Новомосковська міська ТВК 27 жовтня затвердила протокол про підсумки голосування, згідно з яким міським головою м. Новомосковськ обрано Сергія Рєзніка.

Павлоградська міська ТВК  28 жовтня на своєму засіданні затвердила протоколи про підсумки голосування в м. Павлоград до Дніпропетровської обласної ради та Павлоградської районної ради, а також протоколи про результати виборів Павлоградського міського голови та Павлоградської міської ради. Міським головою обрано чинного очільника Павлограду Анатолія Вершину. До Павлоградської міської ради обрано представників 7 політичних партій: «Опозиційна платформа - За життя», «Слуга народу», «Європейська Солідарність», «Блок Вілкула  «Українська перспектива», «Громадська сила», «Пропозиція», ВО «Батьківщина». 

У ч. 12. ст. 254 Виборчого кодексу України зазначено, що повторний підрахунок голосів виборців на виборчій дільниці у відповідному виборчому окрузі з відповідних місцевих виборів здійснюється територіальною виборчою комісією після розгляду і прийняття протоколів та інших документів від усіх дільничних виборчих комісій. У повторному підрахунку територіальною виборчою комісією голосів виборців на виборчій дільниці мають право брати участь усі члени цієї дільничної виборчої комісії і можуть бути присутніми кандидати в депутати, кандидати на посаду сільського, селищного, міського голови, їх довірені особи, уповноважені особи організацій партій, офіційні спостерігачі на відповідних місцевих виборах. Повторний підрахунок голосів виборців на виборчій дільниці з відповідних місцевих виборів здійснюється членами територіальної виборчої комісії в порядку, визначеному Центральною виборчою комісією з урахуванням положень статті 250 цього Кодексу.

 
Довідково: Спостереження ОПОРИ спрямоване на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, сприяння чесним та вільним виборам, попередження порушень. Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за черговими місцевими виборами, які відбудуться 25 жовтня. До спостереження залучено 188 спостерігачів по всій країні, а в день голосування до них долучаться короткотермінові спостерігачі. Крім того, ОПОРА також моніторить використання бюджетних ресурсів у цілях непрямої агітації, а громадські омбудсмени досліджують вільний доступ до виборчих дільниць та захищають виборчі права громадян.