Станом на 11:00 28 жовтня Берегівська та Рахівська районні територіальні виборчі комісії не прийняли виборчу документацію – протоколи ТВК про підсумки голосування зі всіма протоколами ДВК, від жодної із сільських та селищних ТВК району. Крім цього, Закарпатська обласна територіальна виборча комісія отримала виборчу документацію від близько 7 ТВК області. Таку інформацію спостерігачі ОПОРИ отримали у районних ТВК Закарпатської області.

Як повідомляють спостерігачі ОПОРИ, станом на 11:00 28 жовтня Хустська районна територіальна виборча комісія прийняла виборчу документацію лише від двох ТВК району. Всього у цьому районі налічується 13 ТВК.

Берегівська районна ТВК станом на 11:00 28 жовтня не прийняла документи від жодної із 10 ТВК району. Тячівська районна територіальна виборча комісія прийняла бюлетені та протоколи від однієї ТВК району – Дубівської, інші 9 ТВК Тячівського району станом на 11:00 28 жовтня ще не здали виборчу документацію.

Також, за інформацією спостерігачки ОПОРИ, Ужгородська районна ТВК станом на 11:00 28 жовтня прийняла виборчу документацію від трьох ДВК, а всього в районі налічується 14 сільських та селищних ТВК.

Рахівська районна ТВК, за інформацією ОПОРИ, не отримала документи від жодної із чотирьох територіальних виборчих комісій району.

Крім цього, із 13 ТВК Мукачівського району виборчу документацію на районну ТВК здали лише дві. Також протоколи трьох ТВК районна територіальна виборча комісія відправила на доопрацювання. 

Також, як повідомила ОПОРІ голова Ужгородської міської територіальної виборчої комісії Руслана Куберка, станом на 11:00 приблизно 50 із 70 дільничних виборчих комісій здали свої документи міській ТВК, документи решти ДВК наразі на уточненні, а на двох дільницях - №210749, що знаходиться у садочку “Ластовічка” в Ужгорода та №210733, що знаходиться у ЗОШ №10 в Ужгороді - буде повторний підрахунок голосів через суттєві технічні неточності в документах.

 
Довідково: Спостереження ОПОРИ спрямоване на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, сприяння чесним та вільним виборам, попередження порушень. Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за черговими місцевими виборами, які відбудуться 25 жовтня. До спостереження залучено 188 спостерігачів по всій країні, а в день голосування до них долучаться короткотермінові спостерігачі. Крім того, ОПОРА також моніторить використання бюджетних ресурсів у цілях непрямої агітації, а громадські омбудсмени досліджують вільний доступ до виборчих дільниць та захищають виборчі права громадян.