Під час голосування за місцем перебування члени ДВК №120619 (с. Китайгород, вул. Шкiльна) припустилися помилки, тож 98 бюлетенів було визнано такими що не підлягають врахуванню.

Першим 28 виборцям видавали по 6 бюлетенів, з яких 3 були з одного виду виборів (вибори до Китайгородської сільської ради). Коли члени ДВК усвідомили, що в них залишилась замала кількість бюлетенів, вони повернулися до дільниці та опечатали залишки бюлетенів. Таким чином іншим виборцям не вистачило бюлетенів. Тож, члени комісії вирішили видавати їм лише по три бюлетені. Таких виборців було близько 15 осіб.

Після закриття дільниці члени ДВК розглянули акти про порушення і вирішили визнати недійсним голосування 28 виборців, які здійснювали волевиявлення за місцем перебування.

Відповідно до ч. 23 ст. 250 Виборчого кодексу України якщо при відкритті переносної виборчої скриньки у ній виявиться більше виборчих бюлетенів окремо з кожних місцевих виборів, ніж кількість виборців, включених до витягу із списку виборців на виборчій дільниці, дільнична виборча комісія складає за формою і в порядку, передбаченими частиною шостою статті 37 цього Кодексу, акт про таку невідповідність, в якому зазначає кількість відповідних виборчих бюлетенів, що знаходяться у цій скриньці. Ці виборчі бюлетені вважаються такими, що не підлягають врахуванню при встановленні кількості виборців, які взяли участь у голосуванні, та при підрахунку голосів виборців з відповідних місцевих виборів.

 
Довідково: Спостереження ОПОРИ спрямоване на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, сприяння чесним та вільним виборам, попередження порушень. Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за черговими місцевими виборами, які відбудуться 25 жовтня. До спостереження залучено 188 спостерігачів по всій країні, а в день голосування до них долучаться короткотермінові спостерігачі. Крім того, ОПОРА також моніторить використання бюджетних ресурсів у цілях непрямої агітації, а громадські омбудсмени досліджують вільний доступ до виборчих дільниць та захищають виборчі права громадян.