На кількох дільницях спостерігачі ОПОРИ  виявили відсутність кабінок для голосування для випадків, коли у виборця, який прийшов на виборчу дільницю, виявлено підвищення температури тіла понад 37,2°С та/або симптоми респіраторних захворювань. Зокрема, на дільницях у селах Довге Поле та Рідків Дубенського району.

Відповідно до Пастанови Кабінету Міністрів України про здійснення протиепідемічних заходів під час організації та проведення виборів повинна бути облаштована среціальна кабіна та скринька для голосування для осіб у яких виявлено підвищення температури тіла понад 37,2 °С та/або симптоми респіраторних захворювань. Зауважимо, що про необхідність встановлення таких відокремлених кабінок та скриньок йдеться і в Рекомендаціях ЦВК щодо здійснення виборчих процедур з організації підготовки та проведення виборів 25 жовтня 2020 року в умовах поширення на території України COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, від 22 жовтня.

Ще на кількох дільницях було виявлено, що такі спеціальні кабінки для голосування розміщені не відокремлено від інших кабінок. Зокрема, у місті Сарни:

У місті Дубно:

У місті Рівне:

У селі Семидуби Дубенського району:

На дільниці у селі Верба Дубенського району кабінки для голосування виборців, у яких було виявлено підвищення температури тіла понад 37,2°С та/або симптоми респіраторних захворювань були розміщені, як і передбачено Рекомендаціями, окремо.

Довідково: Спостереження ОПОРИ спрямоване на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, сприяння чесним та вільним виборам, попередження порушень. Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за черговими місцевими виборами, які відбудуться 25 жовтня. До спостереження залучено 188 спостерігачів по всій країні, а в день голосування до них долучаться короткотермінові спостерігачі. Крім того, ОПОРА також моніторить використання бюджетних ресурсів у цілях непрямої агітації, а громадські омбудсмени досліджують вільний доступ до виборчих дільниць та захищають виборчі права громадян.