На дільницях №460718 (село Розвадів),  №460701 (місто Миколаїв), №460128 (селище Олесько) зафіксовано, що виборці голосували не в кабінці для голосування.

Аналогічні два випадки спостерігачі ОПОРИ виявили на ДВК №460258 (село Новошичі). Представник мережі ОПОРА зробив зауваженням цим виборцям. Один із них відмовився реагувати на зауваження і проголосував на підвіконні. Ще один виборець все ж вирішив почекати у черзі.

У селищі Олесько (ДВК №460128) спостерігачі ОПОРИ зафіксували, як чоловік допомагав голосувати жінці.

Члени дільничної виборчої комісії №461082 (село Гординя) намагалися видати виборцю бюлетені без паспорта. Спостерігач ОПОРИ зробив зауваження члену комісії.

У селі Роздільне члени ДВК №461131 хотіли видати бюлетені особі, яка згідно із списками мала б голосувати за місцем перебування.

На виборчих дільницях у селищі Олесько (№460128) та Новий Розділ (№461749) зафіксовано, що лише один член комісії видає бюлетені виборцям.

Відповідно до частини 3 статті 248 Виборчого кодексу під час проведення голосування на виборчій дільниці два члени дільничної виборчої комісії надають виборцю можливість проголосувати: один член дільничної виборчої комісії після пред'явлення виборцем одного з документів, зазначених у пунктах 1, 2 частини першої статті 8 цього Кодексу, за умови наявності виборця у списку виборців на відповідній виборчій дільниці та наявності у нього права голосу на відповідних місцевих виборах (враховуючи відмітку в графі "Примітка" щодо постійної нездатності пересуватися самостійно або запису "Голосує за місцем перебування") надає виборцю список виборців для підпису; другий член дільничної виборчої комісії у позначеному місці на контрольному талоні виборчого бюлетеня вписує своє прізвище, ініціали, ставить підпис та проставляє номер, за яким виборця внесено до списку виборців на дільниці.

Один із виборців на дільниці №460128 (селище Олесько) зайшов у кабіну для голосування і побачив, що там немає ручки. Не дочекавшись, поки члени комісії принесуть нову ручку, чоловік літнього віку кинув усі бюлетені в скриньку.

Згідно з ч. 5 ст. 248 Виборчого кодексу виборчий бюлетень заповнюється виборцем особисто в кабіні для таємного голосування.

За коментарями звертайтеся:
 
Довідково: Спостереження ОПОРИ спрямоване на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, сприяння чесним та вільним виборам, попередження порушень. Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за черговими місцевими виборами, які відбудуться 25 жовтня. До спостереження залучено 188 спостерігачів по всій країні, а в день голосування до них долучаться короткотермінові спостерігачі. Крім того, ОПОРА також моніторить використання бюджетних ресурсів у цілях непрямої агітації, а громадські омбудсмени досліджують вільний доступ до виборчих дільниць та захищають виборчі права громадян.