Спостерігачі ОПОРИ зафіксували кілька білбордів та лайтбокс із символікою «Опозиційної платформи – За життя», пошкоджених червоною та подекуди білою фарбами. Пошкодженими виявилися плакати на носіях, розташованих на вул. Європейській, Панянці, Зіньківській.

Заступник голови регіональної організації «Опозиційної платформи – За життя» у Полтаві  Євген Момонт говорить, що декілька днів тому невідомі особи пошкодили й зовнішню рекламу на фасаді міського офісу політичної сили. «Тоді ми оцінили збитки у 3,5 тисячі гривень і звернулися до поліції», — розповідає політик.

Нині на фасаді міського осередку спостерігачі ОПОРИ зафіксували непошкоджену зовнішню рекламу. Проте, на деяких конструкціях відсутні банери.

Щодо пошкоджених білбордів на вулицях Полтави, представник політичної сили говорить, що до поліції з цього приводу ще не зверталися.

Начальник відділу комунікацій Головного управління Національної поліції у Полтавській області Юрій Сулаєв говорить, що правоохоронці відкрили провадження щодо пошкодження зовнішньої реклами на партійному офісі «Опозиційної платформи –­ За життя» у Полтаві. Відповідну заяву представники політичної сили кілька днів тому подали до відділення поліції №1 м. Полтава: «Провадження відкрите за ст. 296, ч. 1 Карного кодексу України «Хуліганство» і передбачає накладання штрафу у розмірі від 1 до 2 тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян (1700-3400 грн), арешт на термін до 6 місяців чи обмеження волі до 5 років».

За коментарями звертайтеся:

 
Довідково: Спостереження ОПОРИ спрямоване на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, сприяння чесним та вільним виборам, попередження порушень. Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за черговими місцевими виборами, які відбудуться 25 жовтня. До спостереження залучено 188 спостерігачів по всій країні, а в день голосування до них долучаться короткотермінові спостерігачі. Крім того, ОПОРА також моніторить використання бюджетних ресурсів у цілях непрямої агітації, а громадські омбудсмени досліджують вільний доступ до виборчих дільниць та захищають виборчі права громадян.