Голова дільничної виборчої комісії №511409 (Десантний бульвар, 1а), представив територіальної виборчої комісії Суворовського району Одеси протокол за підсумками голосування на виборах Одеського міського голови з підписом і печаткою, але без вписаних цифр.

Як повідомила постійний спостерігач ОПОРИ, члени дільничної комісії вирішили внести потрібні цифри «на коліні» просто на території ТВК. Проте спостерігач ОПОРИ викликала міліцію та   разом з членами комісії поїхала до Суворовського райвідділку міліції. У міліції спостерігач написала заяву про підробку протоколу підрахунку голосів.

Тим часом, за словами спостерігача від кандидата у мери Одеси Олександра Боровика на цій дільниці, голова комісії також виходив за межі дільниці з печаткою комісії.

Довідково: 

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування. Слідкуйте за останніми новинами на сайті ОПОРИ та Мапі порушень «Місцеві вибори 2015». Рекомендуємо кожному спостерігачу, журналісту й активним громадянам завантажити мобільний додаток «Місцеві вибори» для Android. Â