На двох дільницях у селищі Березанка вибори можуть визнати недійсними через помилки територіальної виборчої комісії.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook написав заступник голови УМВС України в Миколаївській області Валерій Коба.

За його словами на декількох дільницях в Березанці через помилки комісії на вибори у селищну раду и райраду виникла плутанина з вулицями. Він вважає, що є вірогідність того, що вибори саме в селищну раду та райраду можуть бути визнані недійсними. Що ж стосується виборів в обласну раду та міського голови, то вони проходять без пригод.

 
За коментарями звертайтеся:
 
 
(#вибори2015 #elect_ua #opora #опора)
Довідково: 
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування. Слідкуйте за останніми новинами на сайті ОПОРИ та Мапі порушень «Місцеві вибори 2015». Рекомендуємо кожному спостерігачу, журналісту й активним громадянам завантажити мобільний додаток «Місцеві вибори» для Android.