У Черкасах, 23 жовтня Громадянська мережа ОПОРА організовує тренінг щодо виявлення порушень виборчого законодавства, відповідальності та захисту прав медіа для представників ЗМІ та студентів-журналістів.

Так, на тренінгу будуть розкриті питання щодо типологізації порушень виборчого законодавства, правової відповідальності за вчинення злочинів проти виборчих прав. На зустрічі представникам ЗМІ розкажуть про особливості та недоліки закону України «Про місцеві вибори».

Також медійникам говоритимуть про їхні права та у день голосування, виборчі порушення та відповідальність за них.

Місце проведення: м. Черкаси, ТРЦ «Хрещатик-Сіті», - 2 поверх, Агенція підтримки підприємництва та інвестицій, 23 жовтня, початок о 15. 30.

Для участі в тренінгу необхідно зареєструватися за цим посиланням: http://goo.gl/forms/iJGGzXdspT
 
УЧАСТЬ У ТРЕНІНГУ БЕЗКОШТОВНА!!!
 
З будь-яких запитань щодо організації звертайтеся до: Андрія Чернеги, прес-секретаря кампанії спостереження за місцевими виборами Громадянської Мережі «ОПОРА» в Черкаській області, 093 146 86 55
 
(#вибори2015 #elect_ua #opora #опора)
Довідково:                                                                                                                             
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування. Слідкуйте за останніми новинами на сайті ОПОРИ та Мапі порушень «Місцеві вибори 2015». Рекомендуємо кожному спостерігачу, журналісту й активним громадянам завантажити мобільний додаток «Місцеві вибори» для Android.