30 вересня в Миколаївському академічному українському драматичному театрі відбулися урочистості для вчителів Заводського району міста Миколаєва. Після привітань запрошеним на свято вчителям вручили брендовані логотипами партії «Наш Край» пакети, в яких були  тістечка, а також агітаційна продукція партії.

 

Про це написала користувачка Фейсбук Танюша Шелковська  додала фото цих подарунків.

0 mykolaivtistechko

(Фото: Танюша Шелковська)

Миколаївський міський голова, кандидат на посаду міського голови від партії «Наш Край» (а також один з співзасновників партії) Юрій Гранатуров прокоментував на прес-конференції 2 жовтня цю подію. «Я цього не бачив. Це Заводський район проводив захід. Я виступив та мав їхати в Корабельний район… В мої обов’язки міського голови не входять такі речі. Нехай оцінку їм дають ті, хто повинен це робити згідно діючого законодавства. Я в цьому участі не беру», - сказав Юрій Гранатуров.

Відзначимо, що за виборчим списком місцевої організації партії «Наш Край» до Миколаївської міськради балотується голова адміністрації Заводського району В’ячеслав Карцев.

Громадянська мережа ОПОРА нагадує, що стаття 60 частина 4 Закону України «Про місцеві вибори» забороняє проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям грошей чи безоплатно або на пільгових умовах цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, товарів (крім товарів, що містять візуальні зображення назви, символіки, прапора місцевої організації партії, яка є суб’єктом виборчого процесу, політичної партії, місцева організація якої є суб’єктом виборчого процесу, або інших агітаційних матеріалів, за умови, що вартість таких товарів не перевищує 5 відсотків розміру мінімальної заробітної плати) та інших матеріальних цінностей або робіт чи послуг.

 
За коментарями звертайтеся:
 
 
(#вибори2015; #elect_ua; #opora; #опора)
 
Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування.