Із кінця серпня 2015 року громадська організація «Успішна Україна» проводить опитування суспільної думки щодо участі у виборах. Намети  «Успішної України» розташовані на вулицях м. Сєверодонецьк неподалік Палацу культури Хіміків в центрі міста та на проспекті Гвардійському.

 

Зі слів представника «Успішної України» у м. Сєверодонецьку Дмитра (прізвище котрий побажав своє не називати), у  середньому близько 70 людей за день підходить, цікавиться характером опитування  і висловлює свою думку щодо участі у виборах. Багато з них  залишає запис на дошках-презентерах, які знаходяться поруч з наметами.

“Особлива активність спостерігається у переселенців з зони АТО, найбільший відсоток перебування яких в Луганській області зареєстрований саме у Сєверодонецьку. Дана категорія  обурена позбавленням їх можливості взяти участь у голосуванні на місцевих виборах, тим самим повпливати як на своє майбутнє, так і на майбутнє країни. Щодо місцевого населення, то більша частина опитаних прийде на виборчі дільниці 25 жовтня”, - додав Дмитро.

0 Opituvanya 2

Люди похилого віку частіше за все скаржаться на підвищення тарифів, погіршення стану життя, висловлюють свою недовіру владі, але більша частина з них все ж планує відвідати виборчу дільницю та проголосувати.   

Продовжувати свою роботу щодо вивчення суспільної думки про вибори «Успішна Україна» планує до 25 вересня. На початку жовтня ми більш детально зможемо дізнатися про думку виборців.

0 Opituvanya 3

0 Opituvanya 4

До відома, ініціатива «Успішна Україна» розпочалася з однойменної програми суспільно – політичних перетворень, розробленої Юрієм Бойко у березні – квітні 2004 року. Задекларована мета організації - сприяння перетворенню країни у розвинуту демократичну країну з цивілізованою ринковою економікою.

 

 
 
(#вибори15; #elect_ua; #opora; #опора)
 
Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування.