У Кривому Розі у суді триває розгляд позову Юрія Милобога з вимогою визнати дії виборчих територіальних комісій міста протиправними.

foto 20.11.2015 Dnipr Sud 1

20 листопада у Дніпропетровському окружному адміністративному суді відбувається розгляд позову кандидата на посаду мера Кривого Рогу Ю. Милобога («Об'єднання «САМОПОМІЧ»). Ю. Милобог вимагає визнати дії Криворізької міської територіальної виборчої комісії та всіх семи районних виборчих комісій міста протиправними та скасувати протоколи про підрахунок гоосів виборців.

Зараз суд пішов на перерву для розгляду додаткових документів з голосування на спеціальних виборчих дільницях, протоколів засідання комісій, копії листів до ЦВК та ін. Після розгляду вищезазначених документів, засідання суду буде продовжено.

На засіданні суду присутній позафракційний народний депутат України Андрій Денисенко (8 квітня 2015 року залишив фракцію «Блоку Петра Порошенка» у Верховній Раді через незгоду з політикою Президента), представники різних ЗМІ та Ю. Милобог. Під будівлею суду зібрались активісти, щоб підтримати свого кандидата.

Спостерігачі ОПОРИ і надалі повідомлятимуть про перебіг подій.

 foto 20.11.2015 Dnipr Sud 4

foto 20.11.2015 Dnipr Sud 5

foto 20.11.2015 Dnipr Sud 3

 

За коментарями звертайтеся:
прес-служба  Громадянської мережі ОПОРА в Дніпропетровській обл.
+380994263118
 
(#вибори2015 #elect_ua #opora #опора)
 
Довідково:                                                                                                                             
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування. Слідкуйте за останніми новинами на сайті ОПОРИ та Мапі порушень «Місцеві вибори 2015». Рекомендуємо кожному спостерігачу, журналісту й активним громадянам завантажити мобільний додаток «Місцеві вибори» для Android.