Про те, що в місті Буринь роздають пакети із продуктами громадянам спостерігачу Громадянської мережі ОПОРА розповів громадський активіст та власник сайту http://buryn.at.ua Валерій Баранов.

Він повідомив, що в суботу 6 жовтня в місті Буринь по вулицям їздила агітаційна машина кандидата по округу №161, народного депутата Петра Ющенка. Того ж дня на околиці міста агітатори заносили в кожну хату пакети з символікою партії «Наша Україна», всередині яких були такі продукти: гречка, макарони, рис, банка згущеного молока, банка сардин, банка шпротів, цукор, борошно, печиво, чай, олія, ковбаса та банка консервованого горошку. Також в пакетах був звіт Петра Ющенка, його передвиборна програма та ручка з символікою партії «Наша Україна».

Сумщина

Валерій Баранов надав фотографію вмісту пакету, зазначивши, що його вручили жителю міста на вулиці Петровського.

- Я в неділю зустрів на вулиці представницю партії «Наша Україна» та запитав як вони могли роздавати продовольчі набори, адже це підкуп. Вона ж у відповідь заявила, що народний депутат має право допомагати людям, - розповів Валерій Баранов.

За коментарями звертайтесь:
Оксана Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 067 14 20 301
 
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 066 305 51 90;
 
Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.