До 19 жовтня включно дільничні виборчі комісії мали отримати попередні списки виборців та печатки, втім не всі отримали їх вчасно 16 ДВК. Станом на 20:00 20 жовтня ще одна ДВК досі їх не отримала.  

Про це розповіли члени окружної виборчої комісії №184.

Так, перед засіданням комісії заступник голови ОВК Євген Ніколенко зазначив, що ДВК трьох дільниць не отримали списки виборців та печатки, а саме: №650006, №650031, №650411.

Під час засідання голова комісії Інна Поляренко зауважила:

"Станом на 17 годину одна дільниця не доїхала, але на шляху отримання у нас печатки і списки виборців. Сьогодні всі уже запрацювали, уже вивішені вивіски на дільницях. Тобто виборчий процес для виборців уже почався на місцях".

Як зазначила членкиня ОВК Тетяна Харченко, дільнична виборча комісія №650411 досі не отримала списків та печатки через те, що партії “Європейська солідарність” та ВО “Батьківщина” не внесли подання на зміну голови та заступника ДВК, а секретар не хотіла брати на себе відповідальність за списки та печатку. 

Після завершення засідання дільнична виборча комісія поки що не з'явилася. 

Відповідно до ч. 5 Закону України “Про вибори народних депутатів України”, не пізніш як за двадцять днів до дня голосування орган ведення Державного реєстру виборців у приміщенні, в якому він розташований, передає один примірник попереднього списку виборців на паперовому носії відповідній дільничній виборчій комісії. Від імені дільничної виборчої комісії попередній список виборців отримують не менше трьох членів цієї комісії, одним з яких повинен бути голова комісії, а у разі неможливості — заступник голови або секретар комісії. Про передачу попереднього списку виборців складається акт за формою, встановленою Центральною виборчою комісією, в двох примірниках. Один примірник акта зберігається в органі ведення Державного реєстру виборців, інший — у дільничній виборчій комісії.

За ч. 6 цієї ж статті другий примірник попереднього списку виборців зберігається в органі ведення Державного реєстру виборців.