Потенційний кандидат у народні депутати Олексій Журавко подарував 5 автомобілів для потреб міліції, зокрема одну патрульно-постову машину та відеокамеру для прес-центру. Про це повідомив під час інтерв'ю Інформаційній агенції «Таврія Ньюс» керівник УМВС у Херсонській області Валерій Літвін: «Он много помогает милиции: купил 4 или 5 машин. Притом не для Цюрупинска, там где он депутат: одну патрульно-постовую машину купил в Берислав. Он для нашего пресс-центра приобрел хорошую видеокамеру».

Правоохоронець позитивно охарактеризував потенційного кандидата Журавка: «И если я ранее к этому парламентарию ничего кроме негодования и ненависти не испытывал, то на сегодняшний день считаю, что он - достойный человек».

Олексій Журавко – член фракції Партії регіонів, секретар Комітету у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів. Планує балотуватися на виборчому окрузі №186 (центр округу – м. Цюрупинськ). Його кандидатуру було затверджено під час ХХІІ конференції Херсонської обласної організації Партії регіонів, яка відбулась 14 липня.

Після даної публікації 18.07 сайт, на якому було опубліковане інтерв'ю з керівником УМВС у Херсонські області, перестав працювати.

Сайт, на якому опубліковано інтерв

Проте, він є у кеші пошуковика, а також у нас зберігся скріншот сторінки.

Скріншот сторінки

За коментарями звертайтесь:
Родіон Банар,
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА
у Херсонській області
095 626 09 78
Ірина Снігур,
прес-секретар
066 436 05 78
 
Довідка
Громадське спостереження ОПОРИ – це тип активної діяльності мережі, спрямований на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням через тотальний громадський контроль. Професійний моніторинг всіх етапів виборів здійснює опосередкований вплив на якість кампанії. Шляхом збору та поширення інформації серед цільової аудиторії, формується громадська думка всередині країни та за її межами. В стратегічний перспективі громадське спостереження фокусується на покращення системи виборів та окремих процедур. У 2012 році під час виборів народних депутатів України до ВРУ мережа ОПОРА реалізує масштабну кампанію довготермінового та короткотермінового спостереження, організує статистичний підрахунок голосів щодо результатів голосування за пропорційною складовою виборчої системи на основі репрезентативної вибірки, забезпечить 100% покриття дільниць своїми спостерігачами.