Лисичанська та Рубіжанська міські приймальні  політичної партії «Наш край» з позицій власних пабліків у Facebook розповсюджують інформаційні повідомлення про «продовження проекту надання юридичних консультацій». Про це повідомляють представники ОПОРИ з Луганщини.

Так, у Лисичанську юридична допомога населенню надається у приймальні по вулиці Сосюри, 360 у робочі дні з 9 до 17 години.  У Рубіжному – у той же самий час  по вулиці Менделєєва,14. Контактними особами приймалень є очільники Лисичанського та Рубіжанського міських осередків «Нашого краю» Олександр Сухов та Сергій Вельможний відповідно. Згідно з даними з відкритих джерел, вони також є засновниками Адвокатського об’єднання «Вельможний та партнери», зареєстрованого у Києві.

7 02 2019 Luganshchyna nash kray1

7 02 2019 Luganshchyna nash kray2

Керівник Рубіжанської міської приймальні ПП «Наш край» Сергій Вельможний у коментарі ОПОРІ зазначає, що надання безоплатних послуг місцевим мешканцям та внутрішньо переміщеним особам здійснюється на території всієї України, це ніяким чином не пов’язано з виборчою кампанією. Фінансування вказаної діяльності, за його словами, відбувається за рахунок благодійності, а не із фондів партійної організації. 

Раніше ОПОРА вже фіксувала на Луганщині діяльність з надання безоплатної правової допомоги з боку Центра захисту громадян, який діє під егідою «Батьківщини».

Юрист ОПОРИ Павло Романюк підкреслює, що практика використання власних коштів партійців для придбання товарів, надання безкоштовних чи на пільгових умовах послуг, зокрема передачі цих товарів або послуг на заходах за участю членів політичної партії, з використанням партійної символіки, має ознаки фінансування статутної діяльності політичної партії та має бути відображено у її фінансовому звіті за відповідний період.

 

Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)