Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатами на пост Президента України Руслана Кошулинського та Олександра Данилюка, також відмовила у реєстрації Олександру Ковальчуку. 

Відповідні рішення прийнято на засіданні ЦВК в понеділок, 28 січня. 

Руслан Кошулинський, 1969 року народження, освіта вища, проживає в місті Львові, Голова Секретаріату політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода", член політичної партії "Всеукраїнське об’єднання "Свобода", суб’єкт висування – політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода". 

Олександр Данилюк, 1981 року народження, освіта вища, проживає в місті Києві, керівник Громадської організації "ЦЕНТР ОБОРОННИХ РЕФОРМ", член Політичної партії "Громадянський рух "Спільна Справа", самовисування.

Крім того, Комісія відмовила у реєстрації кандидатом у Президенти Олександру Ковальчуку у зв'язку з тим, що заяву про самовисування у Комісію він надіслав поштою, у той час як згідно зі статтею 48 Закону України "Про вибори Президента України" громадянин України особисто подає до ЦВК заяву про самовисунення кандидатом. Крім того, у поданому пакеті документів був відсутній документ про внесення грошової застави у розмірі 2,5 мільйона гривень. 

Таким чином, станом на 28 січня зареєстровано 22 кандидати у Президенти України:

Ігор Шевченко

Сергій Каплін

Валентин Наливайченко

Віталій Скоцик

Андрій Садовий

Віталій Купрій

Євген Мураєв

Анатолій Гриценко

Геннадій Балашов

Ольга Богомолець 

Олександр Шевченко

Роман Насіров

Аркадій Корнацький

Олександр Вілкул

Юлія Тимошенко

Дмитро Добродомов

Олександр Мороз

Ілля Кива

Руслан Кошулинський

Олександр Данилюк