Минулого  тижня представники «Батьківщини» брали участь у привітанні та нагородженні спортсменів у Міловському районі Луганської області. Про це повідомляють представники ОПОРИ з Луганщини.

Зокрема, у селі Морозівка Міловського району відбувся турнір з волейболу з нагоди вшанування учасників бойових дій на території інших держав (приурочений до 30-річчя виведення військ з Афганістану). Під час заходу голова Міловської районної організації «Батьківщини» Ігор Скляров привітав учасників заходу та за підтримки фермерського господарства «Криничний» нагородив команди грошовими призами та волейбольними м’ячами. Це підтверджується інформацією на сторінці у Facebook «Новий курс України. Луганщина».

В той же час,  голова Луганської обласної організації ВО «Батьківщина» Ірина Верігіна зазначає: «Усі цінні призи та подарунки були вручені меценатами, а Ігор Скляров, як керівник, просто поздоровив людей зі святом та не брав участі у наданні жодних матеріальних благ».  

Водночас, як повідомляє паблік «Луганська обласна Батьківщина» у Facebook, лідери обласної команди «Батьківщини молодої», яка позиціонується у ЗМІ як партійна молодіжна структура «Батьківщини», Анастасія Козубська та Дар’я Челнокова підтримали турнір з боксу, який відбувся 8-9 лютого у Сєвєродонецьку. Анастасія Козубська також вручила грамоти молодим боксерам. При цьому під час заходу у залі змагань висів банер Управління молоді та спорту Луганської ОДА, яка, за повідомленням сторінки «Луганська обласна федерація боксу», здійснювала поряд з останньою загальне керівництво підготовкою до цих змагань.

Крім того, у під’їздах багатоквартирних будинків Сєвєродонецька масово розповсюджувалися листівки про безоплатну правову допомогу від Центру захисту громадян, який функціонує в Сєвєродонецьку під егідою «Батьківщини», про діяльність якого вже писали раніше. Ірина Верігіна зазначає, що центр надає допомогу місцевим мешканцям та ВПО  із моменту відкриття та по сьогоднішній день і працює досить активно.

За коментарями звертайтеся:

e-mail: [email protected]

 Веб-сайт | Фейсбук | Твіттер

(#вибори; #opora; #опора)