Сьогодні, 30 квітня, у рамках передвиборчого туру з візитом до Львова завітала кандидат у Президенти Ольга Богомолець. У рамках візиту вона зустрічалася з працівниками медичної сфери та провела прес-конференцію. На вечір заплановано зустріч з громадою на центральній площі міста.

У розмові з журналістами Ольга Богомолець висловила впевненість у тому, що стане Президентом. За її словами, усі рейтинги та результати соціологічних досліджень, що були оприлюднені, є проплаченими. Тож саме вона наразі має найвищий рейтинг довіри населення серед усіх кандидатів. «А довіра для мене - найважливіше», - зауважує Богомолець.

Також, Ольга Вадимівна наголосила, що не є технічним кандидатом та не збирається зніматися з виборчих перегонів. Першочерговим завданням на посаді Президента для кандидатки є призначення парламентських виборів. Зараз на волонтерських засадах Богомолець набирає експертів та громадських діячів для створення нової політичної сили, яка братиме участь у виборах до ВРУ.

Серед основних кроків Ольга Вадимівна також називає підготовку пакету законодавчих актів, що стосуватимуться відповідальності влади, в тому числі – напрацювання інструменту для відкликання народного депутата та Президента. Окрім цього, кандидат планує легалізувати Майдан шляхом проведення віче двічі на рік, де перед громадськістю повинні будуть звітуватися чиновники найвищого рівня. «Я підпишу трудову угоду з українським народом щодо тих реформ, які я зобов’язуюся здійснити на посаді Президента», - продовжує Богомолець. Таку угоду вже розроблено спільно з фахівцями з Києво-Могилянської академії.

iiejf

Детальніше:
Ірина Швець,
прес-секретар кампанії спостереження Громадянської мережі ОПОРА у Львівській області
032 254 61 63.

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.