АНОНС

24 березня, у четвер, об 11:30 відбудеться прес-конференція Громадянської мережі ОПОРА щодо завершального етапу виборчої кампанії в Кривому Розі. Захід проходитиме в Інформаційному агентстві УНІАН (м. Київ, вул. Хрещатик, 4).

Серед питань обговорення:

  • Чи відповідала підготовка до голосування в Кривому Розі чинному законодавству та міжнародним стандартам виборчого процесу?
  • Чи була активною агітаційна кампанія? Які порушення зафіксовано спостерігачами Громадянської мережі ОПОРА в проведені передвиборної агітації кандидатами на посаду міського голови?
  • Яким є рівень готовності виборчих комісій та відповідальних за організацію виборів органів місцевого самоврядування до дня голосування?
  • Які виклики та загрози зберігаються у виборчому процесі в Кривому Розі?

Про ці та інші аспекти позачергових виборів Криворізького міського голови, а також методику паралельного підрахунку голосів та заплановані активності Громадянської мережі ОПОРА в день голосування розкажуть:

  • Ольга АЙВАЗОВСЬКА, координатор виборчих і парламентських програм  Громадянської мережі ОПОРА;
  • Олександр КЛЮЖЕВ, аналітик Громадянської мережі ОПОРА;
  • Яна ЗОЛОТАРЬОВА, прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА.

Акредитація ЗМІ здійснюється на місці за редакційними посвідченнями.

Для довідок: 063-459-23-55.
(#вибори16; #elect_ua; #opora; #опора; #кривийріг; #kryvyjrih)

Довідково:

Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за позачерговими виборами міського голови міста Кривий Ріг, які відбудуться 27 березня 2016 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 6 лютого, у місті працює команда з 5 спостерігачів, до яких у день голосування приєднається група короткотермінових спостерігачів, що дозволить забезпечити присутність представників ОПОРИ на третині виборчих дільниць Кривого Рогу.