Центральна виборча комісія прийняла 5 постанов про зміни у складі 11 окружних виборчих комісій в м. Києві.

З 9 по 15 вересня в м. Києві відбулося 36 замін у складі окружних виборчих комісій, з них 8 – в керівному складі комісії. Рекордсменами ротацій є Партія Зелених України (7 замін), ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО" (6 замін) і Українська партія "Зелена планета" (5 замін). Найчастіше відбувалися заміни на одномандатних виборчих округах № 213 (6 замін), № 214 і № 222 (по 5 замін).

Голови двох виборчих комісій звільнені від виконання обов’язків у зв’язку з особистою заявою про складення повноважень. На одномандатному окрузі № 213 (Деснянський район) голова комісії Розиграєва Олена Іванівна від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" була звільнена від виконання обов’язків голови комісії без припинення членства в комісії у зв’язку з особистою заявою про складення повноважень голови комісії. Подібна ситуація відбулася на виборчому окрузі № 215 (Деснянський район). Нечипоренко Геннадій Лесьович від політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода" був звільнений від виконання обов’язків голови комісії без припинення членства в комісії у зв’язку з особистою заявою про складення повноважень голови комісії.

На одномандатному виборчому окрузі № 213 (Деснянський район) звільнено від виконання обов’язків голову комісії Розиграєву Олену Іванівну від політичної партії ВО "Батьківщина" і призначено Крамаренко Наталію Іванівну. Припинено достроково повноваження Баліцької Вікторії Вікторівни від Партії Зелених України, включено до складу Ільєнко Юлію Володимирівну. Замість Ільчук Тетяни Миколаївни від партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода" до складу ОВК увійшла Демиденко Валентина Яківна. ЦВК достроково припинила повноваженняКузюк Оксани Миколаївни від Політичної партії Українська платформа "СОБОР", включивши до складу комісії Домченка Володимира Юрійовича. Також відбувася заміна від Партії Наталії Королевської "Україна – Вперед!": Новіцька Галина Вікторівна була замінена на Чуб Юлію Вікторівну. ЦВК припинила повноваження заступника голови комісії Ільєнка Олександра Станіславовича від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО", включивши Тригуб Тетяну Миколаївну. Отже, на виборчому окрузі № 213 було змінено голову і заступника голови комісії.

Ротації відбулися також і на одномандатному виборчому окрузі № 214 (Дніпровський район). Голову комісії Савченко Наталію Григорівну від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО" було замінено на Єманову Людмилу Миколаївну. Крім цього, ЦВК припинила повноваження члена комісії від Партії Зелених України Антонюк Вікторії Олексіївни, включивши Массіона Геннадія Євгенійовича. Член комісії Прохоренко Юрій Іванович від Української партії "Зелена планета" був замінений на Костюк Юлію Миколаївну, Ревенко Микола Борисович від Партії Пенсіонерів України замінений на Артеменка Ігоря Олексійовича. ЦВК припинила повноваження члена комісії Максимович Катерини Павлівни від Ліберальної партії України, включивши Криворучка Тараса Григоровича.

На одномандатному виборчому окрузі № 222 (Солом’янський район) також відбулося 5 замін. ЦВК достроково припинила повноваження члена комісії Тимошенко Вікторії Вікторівни від Політичної партії Українська платформа "СОБОР", включивши Ходячу Валентину Платонівну. Голову комісії Шиндеровську Олену Анатоліївну від Партії Пенсіонерів України було замінено на Тимошенко Вікторію Вікторівну, повноваження якої було припинено раніше від Політичної партії Українська платформа "СОБОР". ЦВК замінила Гавриш Олену Петрівну від політичної партії "Наша Україна" на Романевич Тетяну Анатоліївну, а Нетребіну Олену Миколаївну від Партії Зелених України на Тимошенка Олександра Вікторовича. Також ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО" зробила заміну: тепер замість Рибачук Людмили Миколаївни буде працювати Заверний Георгій Леонідович.