15 грудня відбудеться інформаційний марафон «Вибори-2015 у 5 округах», організований Громадянською мережею ОПОРА спільно з Громадським Телебаченням, для висвітлення подій на повторних виборах в округах № 223 (м. Київ), 94 (м. Обухів, Київська обл.), 132 (м. Первомайськ, Миколаївська обл.), 194 (м. Черкаси), 197 (м. Канів, Черкаська обл.). Марафон триватиме практично цілодобово, починаючи з 8.00, і транслюватиметься на   http://oporaua.org/  і   http://hromadske.tv/.

Під час марафону відбуватимуться включення у прямому ефірі з виборчих дільниць, з окружних виборчих комісій та Центральної виборчої комісії.  

Активісти ОПОРИ оприлюднять інформацію від спостерігачів, які знаходяться на дільницях, оголосять явку виборців,  оприлюднять дані про порушення та інциденти, якщо такі будуть. Журналісти Громадського ТБ разом з гостями студії – експертами, політологами, політтехнологами, міжнародними спостерігачами, депутатами іноземних парламентів – поговорять про виборчі фонди та проблеми тіньового фінансування виборів, списки виборців, паралельний підрахунок голосів, екзит-поли тощо.

Для журналістів працюватиме прес-центр за адресою м. Київ, Старокиївська, 10 Г, Офісний центр «Вектор», корпус Б (5-й поверх).

Акредитація за телефоном 063 616 04 81.

За додатковою інформацією звертайтесь: 
Юрій Хорунжий,
прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА

Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.

Hromadske.tv - це громадянська ініціатива, спільний проект українських журналістів зі створення громадського медіа, завданням якого є об'єктивне та неупереджене інформування суспільства без цензури, лише у відповідності до публічних засад редакційної політики в умовах прозорого фінансування та звітування.

CFLI-FCIL bloc signature block-bilingual