13 грудня довірена особа Миколи Булатецького Максим Поляков повідомив про ймовірні порушення на ДВК № 711100 (черкаський онкодиспансер), зокрема в списках виборців значилися люди, які вже були виписані з лікарні, або ж, навпаки, їх випишуть 15 грудня.

До Максима Поляковова звернулася голова дільничної комісії № 711100. За її словами, за першим поданням списків виборців, у них значилося 250 людей, проте після детального вивчення, виявилося, що 200 людей, які вже виписані з диспансеру або будуть виписані в день виборів, також внесені у ці списки.

З метою дізнатися про невідповідність списків, пан Поляков з юристом прийшли до заступниці головного лікаря лікарні Олени Петрівни. Жінка, переплутавши довірену особу від кандидата з працівником правоохоронних органів, запанікувала і почала телефонувати чоловікові з криками «Навіщо ви мене в це втягнули? Витягуйте, бо я зараз все видам!» тощо. Оговтавшись, Олена Петрівна зрозуміла, що це не міліція, і почала казати: «Ви мене інкримінували».

Відомо, що списки виборців на ДВК № 711100 змінювалися вже кілька разів. Натомість секретар ОВК ствердно називає чітку кількість виборців, проте не є  компетентною у питанні кількості хворих в лікарні на певну дату.

Також члени ОВК кажуть, що готують додаткові списки на цю дільницю.

За коментарями звертайтесь:
Сергій Варич,
координатор виборчих програм
Громадянської мережі ОПОРА у Черкаській області
063 628 67 80