Згідно постанови № 298 Центральної виборчої комісії від 8 листопада, у ЦВК зареєструвалося ще кілька кандидатів у народні депутати України по 197 та 194 округах.

Несподіванкою стала реєстрація Михайла Поплавського, який нині є ректором Київського Національногоуніверситетукультуриі мистецтв. Він балотується як самовисуванець по 194 округу. На цьому ж окрузі зареєструвалисядиректор ТОВ «Київ Медіа Ресурс»  Богдан Бобровський, депутат Черкаської обласної ради Максим Колісник та директор ТОВ «Медіаполіс» Олексій Окопний.

В окрузі № 197 зареєструвався Павло Костенко, якого ж відразу виключили з ВО «Батьківщина» за порушення партійної дисципліни. Представників партії прогнозують, що Павло Костенко проводитиме нечесну політичну боротьбу, – про це поінформувало інтернет-видання «Прочерк». Нагадаємо, що єдиним узгодженим кандидатом від опозиції на цьому окрузі є Леонід Даценко.

Окрім Костенка, на окрузі зареєструвалися  Патока Анатолій від Партії відродження села та Віталій Полях, який брав участь на минулорічних виборах на 197 окрузі.

Загалом 8 листопада ЦВК зареєструвала 169 кандидатів у депутати в п'яти округах: 73 кандидати – в окрузі № 94 (Обухів), 8 – в окрузі № 132 (Первомайськ), 16 – в окрузі № 194 (Черкаси), 11 – в окрузі № 197 (Канів), 61 – в окрузі № 223 (Київ).

За коментарями звертайтесь:
Сергій Варич,
координатор виборчих програм
Громадянської мережі ОПОРА у Черкаській області
063 628 67 80