В мери Дніпропетровська зареєструвався перший кандидат з прізвищем Вілкул. На Дніпропетровщині передбачається реєстрація ще трьох кандидатів з аналогічним прізвищем.

24 вересня Дніпропетровська міська виборча комісія зареєструвала першого кандидата на посаду міського голови, ним став Вілкул Євген Романович, 1994 року народження, зареєстрований в Харкові, проживає в гуртожитку Дніпропетровського національного університету.

Як відомо, про свій намір балотуватися на посаду мера заявили ще два Вілкули: Юрій Гриворович – на посаду голови м. Кривого Рогу та Олександр Юрійович – на посаду голови м. Дніпропетровська. Сам О. Вілкул на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив, що у Дніпропетровську дві людини змінили імена на Олександр Вілкул і двійників реєструють для того, щоб заплутати людей.

foto 25.09.2015 Dnipr Vilkuli

Також на посаду мера Дніпропетровська зареєстрували кандидата Вадима Шебанова, колишнього першого заступника міського голови.

 
(#вибори15; #elect_ua; #opora; #опора)
 
Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування.