1-2 травня на Івано-Франківщині перебувала кандидат на посаду Президента України Юлія Тимошенко. Її візит минув без сенсацій. Юлія Тимошенко об'їхала кілька населених пункітв Прикарпаття і завершила візит зустріччю із виборцями в Івано-Франківському облмуздрамтеатрі. Усюди Юлію Володимирівну зустрічали повні зали та площі.

Під час зустрічі з виборцями Юлія Тимошенко багато говорила про боротьбу з оліграхами. У селі Нижнів, Тлумацького району кандидат заявила: “Олігархи готуються до реваншу. Петро Порошенко звернувся про те, щоб я знялась з виборів. Вони не дочекаються”. Тимошенко запевнила виборців, що в Україні є кандидат від олігархів і вона не збирається здаватись перед ним. Кандидат також повідомила, що в Україні усі ЗМІ, окрім регіональних, належать олігархам.

2 травня під час відкритої зустрічі з прикарпатцями у Рогатині Юлія Тимошенко розповіла, що Порошенко, Льововчкін і Кличко їздили в Відень на зустріч з Фірташем і домовлялися «про стратегічну співпрацю в політиці». Як зауважила кандидат, Порошенко був міністром економіки в уряді Азарова, а Міністерство економіки відповідає за всі державні закупівлі, які й були основою збагачення Сім'ї.

Мені щодня поступають пропозиції про зняття моєї кандидатури з перегонів, бо вони мене бояться. Порошенку Росія розблокувала весь бізнес в Росії. Більше ніхто, крім Порошенка, зараз в Росії працювати не може”, -- підсумувала Тимошенко.

В Івано-Франківську, виступаючи перед вщент заповненим залом обласного муздрамтеатру, Тимошенко зауважила, що сьогодні нова Революція під загрозою, бо лише одна людина з попереднього режиму покинула Україну — Янукович. “Вся олігархія залишилася в Україні. Вони призначають своїх людей на посади. Але вибори не вдасться зірвати нікому.”

Лідер “Батьківщини” розповіла франківчанам, що їй щодня надходять пропозиції зняти свою кандидатуру на користь одного з кандидатів. “Позавчора Порошенко дзвонив поговорити про зняття кандидатури”, - зізналася Юлія Володимирівна і одразу ж запевнила виборців, що буде робити все, щоб олігархи не прийшли до влади.

Tymoshenko Nyzhniv2

 

Nyzhniv

 

За коментарями звертайтеся:

email: [email protected]

 
Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. 

Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.