У Сумах кандидат-самовисуванець по округу №157 (м. Суми), депутат Сумської обласної ради від фракції Партії регіонів, ректор Української академії банківської справи Національного банку України (УАБС НБУ) Анатолій Єпіфанов розповідає студентам про своє майбутнє депутатство у газеті AkadeMix. Засновником цієї газети є цей навчальний заклад і розповсюджується видання саме серед студентів та працівників Академії

У випуску від 28 вересня кандидат Анатолій Єпіфанов у статті «Лідер» розповідає про мотиви, які надихнули його брати участь у виборчій кампанії. На початку статті її автор Наталія Даниленко зазначає, що Анатолій Єпіфанов вирішує багаточисельні проблеми інвалідів, ветеранів, афганців та інших соціальних груп. «Саме громадські організації міста і запропонували почесному громадянину Сум Анатолію Єпіфанову балотуватися кандидатом у депутати Верховної Ради України», - пише автор.

Далі йде пряма мова Анатолія Єпіфанова. Кандидат стверджує, що балотується до парламенту, щоб вирішувати місцеві проблеми. «За списками я б не пішов. Не хочу, щоб за мене хтось підкидав бюлетені. А ось мажоритарка саме для мене! Мені байдуже, з якими політичними силами дружити. Я буду дружити з розумними людьми, з якими можна виконувати реальні справи. До того ж у мене є величезний життєвий і професійний досвід, збереглися зв’язки, які, безумовно, допоможуть, якщо мене оберуть депутатом», - заявив кандидат-ректор у газеті власного навчального закладу.

Закінчується стаття такими словами: «Тож побажаймо нашому ректору впевненої перемоги на новому життєвому етапі Лідера!».

PA0235091

 
 
PA0235101
PA0235111
За коментарями звертайтесь:
Оксана Хоруженко
Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 067 14 20 301
Ірина Стегній
Прес-секретар Громадянської мережі ОПОРА в Сумській області
+38 066 305 51 90


Громадянська мережа ОПОРА — це неурядова, позапартійна і фінансово незалежна всеукраїнська мережа громадських активістів. Ми об'єдналися з метою активізації громадської участі в політичному процесі, шляхом вироблення і впровадження моделей впливу громадян на діяльність органів державної влади та місцевого самоврядування.