Кандидат  у Президенти України Наталя Королевська планує вирішити проблему заробітних плат у Миколаївській області, а також готова відчитатись за свою роботу Міністра соціальної політики.

Про це вона заявила під час своєї прес-конференції у Миколаєві.

На свою прес-конференцію Королевська запізнилась, змусивши журналістів чекати її  40 хвилин.

За її словами, в першу чергу вона зайнялась оскарженням законопроекту № 4575 «Про внесення змін до закону України «Про державний бюджет України на 2014 рік», які були проголосовані 27 березня. Королевська повідомила, що звернулась до Конституційного суду розглянути норми цього закону, які, на її думку, скорочують соціальні гарантії.

Кандидат в президенти відзначила, що політик, йдучи на вибори, має боротись із урізанням соцгарантій, «замороженням» пенсій та зарплат бюджетників, а також зростанням долара, цін на ліки та продукти.

Крім того, Королевська звернула увагу на заборгованість по зарплаті у Миколаївській області та заявила, що підготувала звернення до Генеральної прокуратури з цього приводу.

Політик заявляє, що готова відзвітувати перед людьми за свою роботу в уряді, оскільки за її словами, вона йшла з посади «зі спокійною душею» за усі виплачені пенсії та гарантії, що були передбачені Держбюджетом. При цьому, на питання журналістів щодо пенсій та зарплат у 1000 євро, які лідер партії «Україна – Вперед!» обіцяла під час парламентських виборів, Королевська вирішила не відповідати.

IMG 9735