ЦВК уже почала змінювати склад окружної виборчої комісії у проблемному окрузі №132. У відповідності до Постанови №263 від 28.10.2013 членами ОВК, яка знаходиться у Первомайську, стають жителі Миколаєва. 

Голову комісії Нілу Богдан (по квоті ПП «Держава») замінили на жительку Миколаєва Марію Михайлову, яка на попередніх чергових виборах до Верховної Ради у 2012 році очолювала ОВК №129, але тоді вона представляла Християнсько-демократичну партію. Також миколаївцем є секретар комісії Олександр Альбещенко (Партія регіонів), голова Миколаївської обласної виборчої комісії.

Відбулися деякі зміни і в складі членів комісії. Так, Людмила Долєско (від Соціально-екологічної партії «Союз. Чорнобиль. Україна») була замінена на жителя обласного центру Андрія Татарова, який на минулих парламентських виборах працював у ОВК №129 від Ліберальної партії України.

Ірину Петренко (від Партії державного нейтралітету України) замінили на жительку МиколаєваЄвгеніюПопадін, яка на минулих парламентських виборах працювала членом ОВК №127 від фракції Народної партії у Верховній Раді.

Член комісії Ірина Ємельяненко (від Молодіжної партії України) була замінена на миколаївця Юрія Строганова, який на попередніх виборах до ВР був членом ОВК №127 від ВПП «БРАТСТВО».

Тетяна Цибульська (від Політичної партії «Справедлива Україна») була замінена на жительку Миколаєва Ларису Малікову, яка на минулих парламентських виборах була членом ОВК №127 від ПП «РУСЬ ЄДИНА».

За коментарями звертайтесь:
Олена Кабашна,
координатор виборчих програм
Громадянської мережі ОПОРА у Миколаївській області
063 748 77 53