20 грудня 2018 року у Києві у просторі для заходів «INVERIA HALL»  (вул. Володимирська, 49А, https://inveria.com.ua/ua/kontakti/) відбуватиметься Форум «Відповідальне управління громадою».

Початок реєстрації: 9:00.

Метою Форуму є обговорити важливість залучення громадян до процесу ухвалення рішень в об’єднаних територіальних громадах в умовах децентралізації, а також відкритого діалогу влади з мешканцями задля формування співвідповідальності за прийняття рішень, що стосуються життя громади.

До участі запрошуємо представників/представниць центральних органів влади, об’єднаних територіальних громад, громадянського суспільства, експертів-практиків з питань децентралізації та партисипації.

Аби потрапити на Форум, слід заздалегідь зареєструватися за посиланням: https://goo.gl/forms/TVwMW0rmI99DFZK52

Форму необхідно заповнити до 12:00 14 грудня 2018 року.

Учасники, яких буде відібрано до участі, отримають лист-підтвердження до 17 грудня 2018 року.

Організатори відшкодовують кошти за проїзд за наявності квитків, але не вище купе та Інтерсіті ІІ класу, а також автобусні квитки, куплені в касах автовокзалу або завірені печаткою.

Захід відбуватиметься в межах проекту «Відповідальне управління громадою», що впроваджується Всеукраїнською громадською організацією «Громадянська мережа «ОПОРА» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» у партнерстві з Фундацією «Лабораторія соціальних досліджень та інновацій «Сточня» (Польща) та Громадською організацією «Подільська агенція регіонального розвитку».