Ще у вересні у місті Біла Церква зародився такий собі рух "Переможець гарантує". Там люди попросту в соціальних працівників заповнювали анкету та отримували картку "Переможця". По картці переможець гарантував по 1 тис. грн. , якщо виграє. Хто був цей переможець ми знали, але доказів прямих знайти довго не могли.

І тут вчора, коли я в напів істеричному стані намагалась, щось зробити, до мене зателефонувала жіночка та сказала, що знайшла мій телефон в інтернеті, де ми писали саме про ці картки на сайті ГМ ОПОРА.

І що мене взагалі вибило з реального світу, коли вона мене запитала: " Так нам дадуть цю тисячу гривень?"

Я ж почала розпитувати скільки друзів жіночка залучила, чи сама голосувала за "Переможця" та хто такий той самий переможуць. Уявіть собі ця жіночка залучила до цього руху весь свій будинок, котрий має три під'їзди та п'ять поверхів! За "переможця" ставила галочку навпроти Віталія Чудновського.

Довго вона зі мною говорила, навіть ображена була, питала, що зробити краще, щоб все таки дали їй те про що обіцяли.

Я от задумалась, що якщо почнуть всі люди телефонувати, кого купували наші горе-кандидати і так от питати, то вибори в мене закінчаться лише до кінця місяця.

 

П.с. Порадила я жіночці йти прямо на той момент до ОВК і голосно спитати про те, чи гроші "переможця" Чудновський віддасть .