Дві події - одна область [Чернівецька], одні дійові особи, одна мета. Анонімна благодійність, неанонімна благодійність - все працює на одне. На результат, на результат на Виборах. Сьогодні роблять одне, завтра говорять зовсім протилежне. Піпл хаває. Хоч щось зроблять перед Виборами, і то добре. Адже потім буде у кращому випадку "стабільність" застою, роки на 2-3.

Подія 1. Фотофакт [джерело - сайт Чернівецької ОДА]:

Примітка: село Мошанець, Кельменецький район, Чернівецька область; виборчий округ № 204; офіційний кандидат від Партії регіонів - родич голови Чернівецької ОДА Михайла Папієва, Артем Семенюк; Михайло Бауер - директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької ОДА, офіційний кандидат від Партії регіонів у 202 виборчому окрузі.

Подія 2. Фотофакт [джерело - сайт Чернівецької ОДА]:

Примітка: 17 серпня, на Соборній площі Чернівців голова облдержадміністрації Михайло Папієв вручив директорам сільських навчальних закладів Буковини ключі від 33 шкільних автобусів. Губернатор не захотів розповісти, хто виділив кошти на шкільні автобуси. Благодійність таємного спонсора Папієв порівняв з грошовою допомогою церквам.

У першому випадку імена благодійників відомі. У другому випадку імена благодійників невідомі. Скоро Вибори.