Він звертається до дарничан. Я не знаю хто це, але чув про дарничанку - крепку нитку з якої роблять килимці для коридорів. Ці килимці дуже популярні в небагатій Україні. Тож вищезгаданий громадянин вітає нитки чи килимці чоловічої статі. Він молодець, хто ж бо ще потурбується про них, згадає їх приємним словом хоч раз на рік. Незрозуміло, чому громадянин Гребенюк принижує нитки та коврики за статевою ознакою. Громадянину Гребенюку б піти далі та розлити на кожен коврик по 100 фронтових грам чи розсипати миску каші (а нитку, відповідно, сполоснути та виваляти), але мало яка володарка дозволить так знущатись над своїм майном.

з.і. Важко зрозуміти для чого громадянин Гребенюк вішає недешеву листівку-привітання з 9 травня в будинку, якому від сили два роки. Хоч він і на 500 квартир, та більшості з них День перемоги впирається лише в халявний вихідний.
ну не про вибори ж він говорить цим постером із нудною текстовочкою.А може всі Фронтозмінівці фігачать свої фейси на стандарний постер? Оце б була забава!