У вівторок, 6 листопада, з 13:00 до 15:00 для людей з порушеннями слуху у приміщенні центрального апарату ВГО «Українське товариство глухих» відбудеться «Школа рівних можливостей». Запрошена місцевий координатор житлово-комунальних та енергетичних програм Громадянської мережі ОПОРА Аліна Брезіцька розповість, як бути енергоощадними у власному помешканні та економити на зменшенні споживання комунальних послуг.

Особи з особливими потребами дізнаються також про механізми залучення коштів на термомодернізацію будинків та програми з підвищення енергоефективності.

Захід організований Четвертим київським місцевим центром надання безоплатної вторинної правової допомоги до Міжнародного Дня людей з інвалідністю.

Партнери заходу: ВГО «Центр Ла Страда Україна», ВГО «Громадянська мережа ОПОРА», ГО «Трудові ініціативи».

Дата проведення: 6 грудня 2016 р.
Місце проведення: м. Київ, вул. В. Васильківська, 74.
Початок: 13:00.

За додатковою інформацією звертайтесь:
місцевий координатор житлово-комунальних
та енергетичних програм
Громадянської мережі ОПОРА
Аліна Брезіцька
тел.: +38 063 685 95 28

 

Ця інформація для преси стала можлива лише завдяки широкій підтримці американського народу через Агентство Сполучених Штатів Америки з міжнародного розвитку (USAID). Відповідальність за зміст несе Громадянська мережа ОПОРА, що не обов'язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.