У передостанній день перед виборами у виборчому окрузі № 182 на стовпах та у поштових скриньках з’явилися матеріали чорного піару.

Під хвилю дискредитації підпали найбільш розкручені кандидати, що конкурують на цьому виборчому окрузі – Юрій Одарченко, Володимир Сальдо, Владислав Мангер.

Так, на стовпах була зафіксована масова розклейка листівок, що різко критикують Юрія Одарченка, кандидата від партії «Батьківщина».

А в поштових скриньках сьогодні вранці виборці Таврійського мікрорайону знайшли газету «Люстра», в якій «пройшлися» по Володимиру Сальдо та Владиславу Мангеру.

 24-10 manger 24-10 odar4enko

24-10 saldo 24-10 saldo2

Нагадаємо, що двоє з цих кандидатів вже давно відомі виборцю, вони є діючими народними депутатами – Володимир Сальдо, пройшов до парламенту на минулих виборах від Партії регіонів, 12 років поспіль був мером м. Херсона, та Юрій Одарченко, кандидат від партії «Батьківщина», наразі - висування від цієї ж партії, протягом шести місяців цього року був губернатором Херсонщини. Владислав Мангер -  новачок у політиці, самовисуванець, проте, веде дуже активну виборчу кампанію із за діянням всіх можливих каналів впливу на виборців.

 

За коментарями звертайтеся:
Наталія Богренцова – прес-секретар Громадської мережі ОПОРА в Херсонській області
+38066174 45 28
 
Довідково:
Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.
Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.