У Житомирі в дворі житлового будинку з’явилась щойно встановлена пісочниця та лавочка з написом «Від кандидата в депутати міської ради Хоцького Павла Ігоровича».

Павло Хоцький балотується до міськради за списком ВО «Батьківщина», який був представлений на партійний конференції 23 вересня.

Лавочка та пісочниця з’явилась зранку 25 вересня.

lavoshka 2

Lavochka

В цьому ж дворі на будинках розміщена листівка з автобіографією Павла Хоцького, як власника ПП «АММОНН», в якій зазначено, що він народився 12 листопада 1990 року у м. Житомир, у 2007 році закінчив Житомирську гуманітарну гімназію №23, після закінчення школи вступив до Житомирського державного університету ім. Івана Франка, а у 2008 році заснував приватне підприємство «АММОНН». З 2014 року ПП «АММОНН» займається утриманням будинків і споруд та прибудинкових територій.

На цій же листівці спеціально відведене місце для побажань та пропозицій мешканців стосовно того, що вони хотіли б змінити у себе в дворі та будинку.

avtobiohrafiia

В ТВК зазначили, що обласна організація партії ВО «Батьківщина» ще не реєструвала своїх кандидатів.

Після офіційної реєстрації кандидатів у депутати місцевих рад, кандидатів на посаду сільського, селищного, міського голови, такі заходи можуть мати ознаки порушення Закону України «Про місцеві вибори», а саме ч. 4 ст. 60:«Забороняється проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям грошей чи безоплатно або на пільгових умовах цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, товарів (крім товарів, що містять візуальні зображення назви, символіки, прапора місцевої організації партії, яка є суб’єктом виборчого процесу, політичної партії, місцева організація якої є суб’єктом виборчого процесу, або інших агітаційних матеріалів, за умови, що вартість таких товарів не перевищує 5 відсотків розміру мінімальної заробітної плати) та інших матеріальних цінностей або робіт чи послуг».

 
 
(#вибори15; #elect_ua; #opora; #опора)
 
Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування.