Спостерігачами громадянської мережі ОПОРА була зафіксована політична агітація за кандидата у народні депутати по 94 округу Руслана Бадаєва у громадському транспорті м. Васильків.

Такий вид політичної реклами є порушенням ст. 74, п. 8 Закону України "Про вибори народних депутатів України": «Розміщення носіїв політичної реклами на зовнішній поверхні та всередині транспортних засобів громадського користування, у тому числі таксі, розміщення політичної реклами у приміщеннях та на будівлях станцій метрополітену, автобусних та залізничних вокзалів, портів та аеропортів, а також розповсюдження матеріалів передвиборчої агітації, у тому числі політичної реклами, через телерадіотрансляційні або інші інформаційні мережі сповіщання пасажирів та інформаційні табло у приміщеннях станцій та вагонах метрополітену, автобусних та залізничних вокзалів, портів та аеропортів, у транспортних засобах громадського користування забороняється».

Громадянська мережа ОПОРА звернулася за коментарем до Руслана Бадаєва, але кандидат у народні депутати був на зустрічі і пообіцяв, що коментар надасть його помічник. На жаль, станом на момент публікації новини, офіційного коментаря ОПОРА так і не отримала.