29 жовтня о 12:30 в офісі Громадянської мережі ОПОРА (Харків, вул. Науки 56, оф. 305) відбудеться пресконференція «Харків за два дні довиборів: тенденції та порушення під час передвиборчої кампанії».

Учасники заходу:

- координатор спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами у Харківській області;

- представник ГУ Національної поліції у Харківській області.

Координатор ОПОРИ у Харківській області розповість про те, як проходила передвиборча кампанія у Харкові, хто з кандидатів проявляв найбільшу активність та які порушення законодавства фіксували спостерігачі ОПОРИ.

Окрема увага під час пресконференції буде присвячена використанню кандидатами адміністративного ресурсу та технологій «чорного піару» впродовж кампанії.

Представник Національної поліції розповість щодо звернень, які надходили протягом передвиборної кампанії, та реакції на них. Також представник поліції розповість про нюанси діяльності правоохоронців у день голосування.

Нагадаємо, що вибори у Харкові призначені у зв’язку зі смертю міського голови Геннадія Кернеса. 30 березня Верховна Рада призначила вибори у Харкові на 31 жовтня. Виборчий процес розпочався 11 вересня.

Просимо дотримуватися карантинних заходів та використовувати маски. До участі запрошуємо представників ЗМІ, громадських організацій, політичних партій та інших зацікавлених осіб.

За коментарями звертайтеся:

e-mail: [email protected]